slideshow1

Vrije winteruren

ventjetennisTijdens de wintermaanden worden de schaarse vrije winteruren ter beschikking gesteld van alle leden. Dankzij het online reservatiesysteem van Tennis Vlaanderenkunnen we deze extra service aan onze leden aanbieden.


Concreet betekent dit dat alle vrije winteruren per uur kunnen gereserveerd worden. Het reserveren van deze pleinen gebeurt op dezelfde manier als in de zomer, namelijk via het reservatiesysteem van de Tennis Vlaanderen. Je login en paswoord dat je in de zomer gebruikt, blijft geldig voor de winterperiode. Per gereserveerd uur zal 14 EUR aangerekend worden. Dit bedrag wordt gefaktureerd aan de persoon die de reservatie maakt in het elektronisch reservatiesysteem.

Bijvoorbeeld:
persoon A speelt tegen persoon B. Persoon A reserveert het plein via het reservatiesysteem (hij staat vermeld als eerste persoon op de reservatietabellen). De reservatie wordt aangerekend aan persoon A.


Op het einde van de winterperiode krijgen alle leden die van dit systeem gebruikt gemaakt hebben, een factuur in de bus. Voor de leden die een vast winteruur hebben, verandert er niets. Voor alle duidelijkheid: de vrije winteruren mogen gereserveerd worden door alle leden. Dus ook door de leden die reeds een vast winteruur hebben.
Zolang het weer het toelaat, zullen de buitenpleinen open blijven. Zo hebben we vorig seizoen het zomerseizoen tot half oktober kunnen rekken. De flexibiliteit van een online reservatiesysteem bewijst hier weeral eens zijn nut.

Voor verdere vragen in verband met de winteruren is Steven Tratsaert het aanspreekpunt.

Kalender

  

Onze Sponsors

Hartveilig Sportclub

LOGO-sportvriendelijkeclub

Tennis- en padelclub Roelandsveld

  • Adres: Sportlaan 24 – 1700 Dilbeek (kaart)
  • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: www.tpcroelandsveld.be
  • Telefoon clubhuis: 02/569.73.14
  • Bank: BE61 1325 2016 9817
  • Ondernemingsvorm: VZW
  • Stamnummer: 7021
  • Lid van: Tennis Vlaanderen